Zalenadmin

’t Zwaantje heeft 2 zalen die zeer sfeervol zijn ingericht. De zalen zijn geschikt voor 20 tot 250 personen en beschikken over een eigen ingang.

De grootte en inrichting van de zaal kan naar wens en aantal gasten worden aangepast. De zaal is voorzien van een sfeervolle openhaard en een podium.

Als het zonnetje zich laat zien, kunnen de gasten gebruik maken van het terras en de ‘kleine’ gasten van de afgesloten speeltuin. Verder zijn onze zalen voorzien van een afzuigsysteem of airconditioning. De professionele geluidsinstallatie kan worden gebruikt als (achtergrond-)muziek. Er is muziek voor alle genres te vinden in ons uitgebreide digitale muziekarchief.

’t Zwaantje is goed bereikbaarheid en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Een ervaren team van medewerkers staat voor u klaar en zorgt voor een uitstekend verzorgd feest geheel naar uw wensen. Wie bij ons al eens eerder een feest heeft meegemaakt kan het beamen: Perfecte bediening, een hapje en een drankje en niet te vergeten alle voetjes van de vloer.

We bieden vele mogelijkheden in combinatie met de juiste prijs en kwaliteit.

Zaal

± 20 tot 250 personen

Tapperij

Tot ± 70 personen